Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 150 g bacon
  • 400 g karbonade
  • 2 ss smør eller margarin
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 1 stk. gulrot eller andre grønnsaksrester
  • 4 stk. kokt potet i terninger
  • 2 ss grovhakket frisk kruspersille
Del

Pytt i panne med speilegg

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gi gårsdagens middagsrester et nytt liv. Skjær kjøtt, potet og grønnsaker i små biter og stek det raskt i en stekepanne. Vips, så har du en smakfull og populær middag på bordet. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 150 g bacon
  • 400 g karbonade
  • 2 ss smør eller margarin
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 1 stk. gulrot eller andre grønnsaksrester
  • 4 stk. kokt potet i terninger
  • 2 ss grovhakket frisk kruspersille

Slik gjør du

  1. Kutt alle ingrediensene i jevnstore biter.
  2. Varm en stekepanne med halvparten av smør/margarin og stek bacon og kjøtt til det begynner å få farge. Ha i grønnsakene og stek videre til alt er gjennomvarmt og har fått fin farge. Tilsett mer stekefett om nødvendig.
  3. Varm en ny stekepanne med resten av smøret og stek eggene til de er stekt slik du ønsker det.
  4. Dryss hakket persille over pytt'en og legg speileggene på toppen. Server rykende varm. 

Pytt i panne er klassisk restemat og alle ingrediensene kan både byttes ut med andre og varieres i mengde. Mange vil ha både sennep og ketchup ved siden av. Syltede rødbeter eller agurker og tyttebærsyltetøy er også tradisjonelt tilbehør. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant