Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Crostini med ertepuré og parmesan

Crostini med ertepuré og parmesan

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g frosne erter
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl kremfløte
  • 0,5 potte frisk koriander , mynte eller persille
  • 40 g parmesan eller annen fast ost
  • 0,5 stk. baguette eller annet godt brød
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med en liten pose erter fra frysedisken lager du denne enkle godbiten i løpet av få minutter. Server crostiniene som tiltygg til aperitiffen, eller som en rask forrett. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g frosne erter
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl kremfløte
  • 0,5 potte frisk koriander , mynte eller persille
  • 40 g parmesan eller annen fast ost
  • 0,5 stk. baguette eller annet godt brød

Slik gjør du

  1. Ha ertene i en liten kjele med finsnittet vårløk og smør. Varm opp og fres erter og vårløk til ertene har tint helt og vårløken er myk. 
  2. Mos ertene med stavmikser eller hurtigmikser og spe med fløte. Finhakk urter og bland inn sammen med revet ost. Smak til med litt salt og pepper. Avkjøl helt eller hold puréen lun.
  3. Skjær brød i pene skiver og rist i brødrister eller stek i panne til de er gyllenbrune. 
  4. Legg skivene ut på et fat og topp med ertepuréen. Dryss over resten av den revne osten og pynt med friske urter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 06:15:38