Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gravet lammefilet

Gravet lammefilet med stekt potet

Ingredienser

porsjoner
  • 30 g salt
  • 40 g sukker
  • 1 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts tørket rosmarin eller timian
  • 300 g ytrefilet av lam eller indrefilet
  • 2 ss akevitt eller konjakk

Til servering:

  • 6 stk. potet
  • 2 ss smør
  • 2 kvister frisk rosmarin eller timian
  • 1 dl sennepsaus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Å grave lammefileten er en fin måte å la mange får en liten smak av det nydelige, møre kjøttet. Vi serverer med sennepssaus på skiver av stekt potet.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 30 g salt
  • 40 g sukker
  • 1 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts tørket rosmarin eller timian
  • 300 g ytrefilet av lam eller indrefilet
  • 2 ss akevitt eller konjakk

Til servering:

  • 6 stk. potet
  • 2 ss smør
  • 2 kvister frisk rosmarin eller timian
  • 1 dl sennepsaus

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Lammefileten holder seg fint i kjøleskapet i en ukes tid. Du kan også servere den på flatbrød eller som en liten munnfull på en crostini.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 07:05:06