Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Crostini

Crostini

Ingredienser

porsjoner
  • 5 skiver tynne brød
  • 3 ss olivenolje
  • 100 g kantarell eller annen sopp
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Soppblanding:

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Crostini er herlig tynne og sprø brødskiver ristet gylne i ovnen sammen med olivenolje.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 skiver tynne brød
  • 3 ss olivenolje
  • 100 g kantarell eller annen sopp
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Soppblanding:

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Crostini kan toppes med hva som helst, ta det du har i kjøleskapet. Her har vi servert de med sopp.
Oppbevar crostiniene i en lufttett beholder. De holder seg i omtrent en uke.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 03:47:26