Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
cake pops

Cake pops

Ingredienser

porsjoner
  • 450 g ferdig, myk kake (f.eks. gulrot-, sitron- eller krydderkake)

Ostekrem:

  • 100 g kremost naturell
  • 200 g melis
  • 1 ts vaniljesukker

Pynt:

  • 200 g hvit sjokolade til glasur
  • 6 ss kakestrøssel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av kake, eller lyst til å lage noe morsomt til kakebordet? Cake pops er rett og slett kakekuler på pinne, dyppet i sjokolade og pyntet med fargerikt strøssel. Søtt, godt og enkelt!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 450 g ferdig, myk kake (f.eks. gulrot-, sitron- eller krydderkake)

Ostekrem:

  • 100 g kremost naturell
  • 200 g melis
  • 1 ts vaniljesukker

Pynt:

  • 200 g hvit sjokolade til glasur
  • 6 ss kakestrøssel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan bruke rester av kake, eller lage en enkel kake, for å lage cake pops. Lager du en ny kake, er det viktig at den avkjøles helt før den blandes med ostekremen - gjerne over natten.

For å feste pinnen i kakekulen, kan det være lurt å dyppe den i litt smeltet sjokolade før du stikker pinnen inn i kaken. Da vil den sitte bedre.

cake pops

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB14 03.10.2023 09:20:18