Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brioche pølsebrød

Brioche pølsebrød

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon deig gir 8-10 pølsebrød

  • 100 g smør
  • 3 stk. egg
  • 300 g hvetemel
  • 40 g sukker
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 pk gjær

Til pensling og pynt:

  • 1 stk. egg til pensling
  • 1 ss sesamfrø til pynt

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pølsebrød bakt med briochedeig løfter pølsemåltidet til nye høyder. Samme deig kan brukes til burgerbrød - eller som briocher som spises med favorittpålegget.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon deig gir 8-10 pølsebrød

  • 100 g smør
  • 3 stk. egg
  • 300 g hvetemel
  • 40 g sukker
  • 1 ts flaksalt
  • 0,5 pk gjær

Til pensling og pynt:

  • 1 stk. egg til pensling
  • 1 ss sesamfrø til pynt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB11 22.03.2025 11:04:06