Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bhuna beef pappar

Bhuna Beef Pappar

Ingredienser

porsjoner

krydderblanding

  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt fenugreek (fås i innvandrerbutikker)
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ts maisenna eller maisenna
  • 1 g malt gurkemeie
  • 3 ts malt ingefær

  • 1 stk. finhakket løk
  • 3 stk. hvitløk
  • 1 ss frisk ingefær
  • 1 dl brun eddik, 7 %
  • 1,5 dl oksekraft eller buljong
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

520 kcal

Energi

10.4 g

Fett

53.3 g

Protein

52.4 g 

Karbohydrat

8.2 mg

Jern

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bhuna Beef Pappar er en klassisk pakistansk rett med storfekjøtt og masse gode kryddersmaker. Retten serveres tradisjonelt som en av flere retter som serveres samtidig.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

krydderblanding

  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt fenugreek (fås i innvandrerbutikker)
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 ts maisenna eller maisenna
  • 1 g malt gurkemeie
  • 3 ts malt ingefær

  • 1 stk. finhakket løk
  • 3 stk. hvitløk
  • 1 ss frisk ingefær
  • 1 dl brun eddik, 7 %
  • 1,5 dl oksekraft eller buljong
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

520 kcal

Energi

10.4 g

Fett

53.3 g

Protein

52.4 g 

Karbohydrat

8.2 mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Bland i sammen spisskummen, koriander, kanel, fenugreek, chilipulver, rispulver, gurkemeie og malt ingefær.
  3. Stek kjøttet i en varm stekepanne med olje. Når kjøttet er brunt, ta det ut. Stek deretter løk, hvitløk og ingefær. Når løken er blank, tilsett kjøttet og krydderblandingen. 
  4. Tilsett deretter eddik, kraft, sukker, salt og pepper. Legg på lokk og kok til kjøttet er mørt. 
  5. Bruk matpapir som "tallerkener". 

 Server med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB11 03.06.2023 04:07:44