Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Afghansk lammerett med spinat

Afghansk lammerett med spinat

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg grytekjøtt av lam med bein
  • 2 ss olivenolje
  • 3 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ts gurkemeie
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt kardemomme
  • 1 ts chilipulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 4 bokser hermetiske tomater i biter, uten væske
  • 2,5 dl lammekraft eller buljong
  • 150 g frisk spinat
  • 1 dl yoghurt naturell
  • revet skall av 1 stk. sitron
  • 1 ts salt
  • 2 ss ristede pinjekjerner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Denne lammeretten er en nydelig ovnsrett. Den krever en del jobb, men er verdt det!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg grytekjøtt av lam med bein
  • 2 ss olivenolje
  • 3 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ts gurkemeie
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt kardemomme
  • 1 ts chilipulver
  • 0,5 ts malt kanel
  • 4 bokser hermetiske tomater i biter, uten væske
  • 2,5 dl lammekraft eller buljong
  • 150 g frisk spinat
  • 1 dl yoghurt naturell
  • revet skall av 1 stk. sitron
  • 1 ts salt
  • 2 ss ristede pinjekjerner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med ris. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 18.07.2024 14:06:33