Bao med glasert reinsdyrskav

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bao, eller steam buns som det også kalles er myke, dampede brød som kan fylles med det du har lyst på. I denne oppskriften har vi fylt dem med glasert reinsdyrskav og syltede grønnsaker. Skikkelig kosemat! Lage bao fra bunnen av? Sjekk ut denne oppskriften på steam buns

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. bao (steam buns)
  • 1 pk reinsdyrskav (á 400 g)
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • saft av ca. 1 stk. lime
  • 0,25 stk. hodekål
  • 0,5 potte frisk koriander

Syltede grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik

Slik gjør du