Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Appelsinmarmelade

Appelsinmarmelade

Ingredienser

  • 2 kg appelsin
  • 2 stk. sitron
  • 1 l vann
  • 1 kg sukker
  • 2 stk. vaniljestang
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (10)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En rask og enkel appelsinmarmelade smakt til med vanilje. Uunnværlig til en kontinental frokost, og perfekt på ristet brød eller nystekte scones. 

.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 kg appelsin
  • 2 stk. sitron
  • 1 l vann
  • 1 kg sukker
  • 2 stk. vaniljestang

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Velg appelsiner som er tunge for størrelsen og hvis appelsinene har veldig tykt skall kan det være lurt å skrelle noen av appelsinene du skal bruke. Altså droppe å ta med skallet på alle appelsinene.
Siden det er stor forskjell på appelsiner kan koketiden variere. Det kan lønne seg å sette av 2-3 timer til koking. Marmeladen er ferdig når du synes konsistensen er fin og smaken er skikkelig digg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB15 14.04.2024 16:42:12