Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Appelsincurd

Appelsincurd

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 5 dl ferdig appelsincurd

  • finrevet skall og saft av 2 stk. appelsin
  • 1 stk. stjerneanis (kan utelates)
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 dl sukker
  • 3 stk. egg
  • 125 g usaltet smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Appelsincurd er et søtt-syrlig alternativ til marmelade, og kan brukes både på brød og kjeks, og som deilig kakefyll.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 5 dl ferdig appelsincurd

  • finrevet skall og saft av 2 stk. appelsin
  • 1 stk. stjerneanis (kan utelates)
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 dl sukker
  • 3 stk. egg
  • 125 g usaltet smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 

Har du ikke stjerneanis, kan den erstattes av en kanelstang eller litt vanilje.

Appelsincurden er holdbar i opptil tre uker i kjøleskap. 

Appelsincurd

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 29.05.2024 19:58:11