Squashkake med pecannøtter Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Enkel Tid Over 60 min Gulrotkake har du sikkert smakt. Men har du prøvd squashkake? Dette er en saftig og god formkake som også er enkel å bake. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser 8 Porsjoner 300 g grønn squash 4 stk egg 125 g sukker 4 ss solsikkeolje 50 g hakkede pecannøtter eller valnøtter 175 g hvetemel 100 g fin sammalt hvete 2 ts bakepulver 1 ss malt kanel 1⁄2 dl melk Ostekrem: 200 g kremost naturell 200 g melis 1 ts vaniljesukker pecannøtter og strimler av limeskall til pynt Slik gjør du Klem ut så mye vann av squashen som mulig. Bland den med sammenvispede egg, sukker, olje og nøtter. Sikt alt det tørre og bland det inn i resten. Hell røren i en smurt springform (24 cm) med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen ved 175 ºC i ca. 1 time. Sjekk at kaken er ferdig med en tynn trepinne. Avkjøl kaken på rist. Lag ostekrem ved å bland sammen kremost, melis og vaniljesukker. Smør kremen på den avkjølte kaken og pynt med valnøtter og limeskall. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.