Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kakao-brownies

Ingredienser

1  porsjoner

Ca. 20 kakestykker

  • 500 g smør
  • 8 stk. egg
  • 5 dl sukker
  • 5 dl brunt sukker
  • 6 ss kakaopulver
  • 4 ts vaniljesukker
  • 2,5 dl hvetemel
Del

Kakao-brownies

(13)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Mørk, mektig og farlig god. En herlig klissete sjokoladekake som minner litt om en luftig brownies. Brunt sukker i røren gjør også at kaken får en litt karamellaktig smak. Nam!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Ca. 20 kakestykker

  • 500 g smør
  • 8 stk. egg
  • 5 dl sukker
  • 5 dl brunt sukker
  • 6 ss kakaopulver
  • 4 ts vaniljesukker
  • 2,5 dl hvetemel

Slik gjør du

  1. Smelt smør og la det avkjøle noen minutter.
  2. Visp egg og sukker til eggedosis i en kjøkkenmaskin. Senk farten på kjøkkenmaskinen og rør inn smeltet smør.
  3. Sikt kakao, vaniljesukker og hvetemel, og vend det inn i røren med en slikkepott. Hell røren i en bakepapirkledd langpannen og jevn ut overflaten.
  4. Stek kaken midt i ovnen på 160 °C i ca. 1 time, til overflaten begynner å sprekke opp og kjernen fortsatt er litt myk.
  5. Avkjøl kaken på rist i formen. Ta tak i papiret og løft den ut av formen. Del i biter.
Varier kaken ved å blande inn grovhakkede valnøtter eller pekannøtter, drysse over melis eller servere med krem og bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB12 27.11.2022 09:16:39