Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biscotti med mandler og sjokolade

Biscotti med mandler og sjokolade

Ingredienser

1  porsjoner

Oppskriften gir ca. 40 lange biscotti.

  • 150 g smør
  • 300 g sukker
  • revet skall av 1 stk. appelsin
  • 3 stk. egg
  • 150 g mandler
  • 100 g mørk kokesjokolade
  • ca. 6 dl hvetemel
  • 3 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biscotti er den nye favorittkakekjeksen. Enkel og rask å lage, og så smaker den så godt -  både med og uten vin.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Oppskriften gir ca. 40 lange biscotti.

  • 150 g smør
  • 300 g sukker
  • revet skall av 1 stk. appelsin
  • 3 stk. egg
  • 150 g mandler
  • 100 g mørk kokesjokolade
  • ca. 6 dl hvetemel
  • 3 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bytt ut mandler, appelsin og sjokolade med andre smaker, som for eksempel hassel- eller pistasjenøtter, korinter, tranebær, kaffebønner eller kakao.
Italienerne dypper biscotti i Vin Santo eller en deilig sterk kaffe. Prøv det du også!
Biscotti med mandler og sjokolade - høydebilde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB12 25.06.2024 05:24:56