Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrcarpaccio

Reinsdyrcarpaccio

Ingredienser

8  porsjoner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med flatbiff av reinsdyr kan du trylle frem en deilig forrett til gjestene dine. Server de løvtynne skivene av reinsdyrkjøtt sammen med frisk ruccula, en god olivenolje og nykvernet pepper.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

8  porsjoner

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Reinsdyrcarpaccio 2b
Reinsdyrcarpaccio 2c

Server carpaccio med en frisk rucculasalat og ha på god olivenolje og nykvernet pepper rett før servering. 

Reinsdyrcarpaccio

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 25.06.2024 08:19:55