Ingredienser

8  porsjoner
Del

Reinsdyrcarpaccio

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med flatbiff av reinsdyr kan du trylle frem en deilig forrett til gjestene dine. Server de løvtynne skivene av reinsdyrkjøtt sammen med frisk ruccula, en god olivenolje og nykvernet pepper.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

8  porsjoner

Slik gjør du

Reinsdyrcarpaccio 2b
  1. Renskjær flatbiff av rein og del den i to på langs.
Reinsdyrcarpaccio 2c
  1. Legg kjøttstykket over på et dobbelt lag med plastfolie. Brett plastfolien over kjøttet og rull forsiktig, mens du strammer til på sidene.
  2. Snurr rullen ytterligere, og brett inn endene slik at den blir fast. Gjenta prosessen på neste kjøttstykke. Legg rullene i fryseren over natten.
  3. Ta opp de dypfryste rullene og la dem ligge i kjøleskapet i ca. 15 minutter. Skjær de i løvtynne skiver med en oppskjærmaskin, eller så tynt du kan med en skarp kniv. Legg skivene direkte på et stort fat eller noen tallerkener.

Server carpaccio med en frisk rucculasalat og ha på god olivenolje og nykvernet pepper rett før servering. 

Reinsdyrcarpaccio

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant