Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Råmarinert flatbiff av rein

Råmarinert flatbiff av rein

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g flatbiff av reinsdyr eller reinsdyrfilet
  • 1 dl soyasaus
  • 50 g sukker
  • 0,5 stk. rød chili
  • 0,25 stk. rødløk
  • 5 g frisk ingefær
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en digg og spennende forrett neste gang du vil imponere gjestene. I denne retten får det naturlige viltkjøttet selskap av en skarp og smakfull saus med asiatisk preg. Enkelt og skikkelig godt! 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g flatbiff av reinsdyr eller reinsdyrfilet
  • 1 dl soyasaus
  • 50 g sukker
  • 0,5 stk. rød chili
  • 0,25 stk. rødløk
  • 5 g frisk ingefær
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Reinsdyrcarpaccio 2a
Reinsdyrcarpaccio 2b
Reinsdyrcarpaccio 2c

Råmarinert flatbiff av rein

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 10:07:10