Ingredienser

Du trenger også:

  • 2 skiver brød (skåret på langs)
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pk philadelphia kremost (á 300g)
  • 2 stk. pære
  • 3 stk. frisk fiken skåret i båter
  • 4 stilker bladpersille
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Reinsdyr toast med pære og fiken

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Reinsdyrbiffer på en stor toast, eller bruschetta om du vil, er perfekt til en kveld for ekstra kos. En tradisjonell råvare i ny drakt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Du trenger også:

  • 2 skiver brød (skåret på langs)
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pk philadelphia kremost (á 300g)
  • 2 stk. pære
  • 3 stk. frisk fiken skåret i båter
  • 4 stilker bladpersille
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skjær tynne skiver brød på langs. Legg de store brødskivene på et bakepapirkledd stekebrett, drypp over olje og sett brettet i stekeovn på 180 °C til har fått en fin gyllen farge og har blitt sprø. 

  1. Krydre kjøttet med salt og pepper. Brun kjøttet i margarin på sterk varme, ca. 1 minutt på hver side. Etterstek på lavere varme, 1-2 minutter på hver side. Hvil kjøttet i 5 minutter. 
  2. Smør kremost på de ristede brødskivene. 
  3. Bruk en skreller eller ostehøvel og skjær pære i tynne strimler. Legg strimlene på skivene med kremost. Legg også på fikenbåter.
  4. Skjær kjøttet i tynne skiver og legg det på toastene. Dryss over bladpersille og nykvernet pepper.
  5. Del hver toast i fire og nyt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant