Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Rabarbrachutney

Ingredienser

  • 500 g rabarbra
  • 2 stk. rødløk
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 1 dl rosiner
  • 4 dl sukker
  • 1 ts malt ingefær
  • 0,5 ts malt nellik
Del

Rabarbrachutney

(7)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rabarbrachutney er et smakfullt og godt tilbehør til grillmat, som for eksempel grillet kjøtt fra kylling eller kalkun. Prøv da vel!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 500 g rabarbra
  • 2 stk. rødløk
  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 dl vann
  • 1 dl rosiner
  • 4 dl sukker
  • 1 ts malt ingefær
  • 0,5 ts malt nellik

Slik gjør du

  1. Skyll rabarbra og skrell eventuelt grove stilker. Skjær den i biter. Skrell løk og skjær den i skiver.
  2. Bland rabarbra, løk, eddik, vann og rosiner i en gryte. Kok opp under lokk i ca. 10 minutter. Rør inn sukker og krydder. Kok chutneyen uten lokk på middels varme til den tykner, ca. 30 minutter.
  3. Hell chutneyen i glass og sett på lokk. Avkjøl.

Rabarbrachutney er smakfullt tilbehør til for eksempel grillet kjøtt fra kylling eller kalkun.

 

1 porsjon gir ca. 3 dl rabarbrachutney.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 27.01.2023 04:56:15