Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surkål med bacon

Surkål med bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 750 g hodekål
  • 200 g bacon i små biter
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. laurbærblad
  • 4 stk. einebær
  • 5 stk. hel nellik
  • 1 ts karve
  • 5 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 5 ss eddik, 7 %
  • 0,5 ts sukker
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Baconet er med på å fornye retten med sin salte og røkte smak.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 750 g hodekål
  • 200 g bacon i små biter
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. laurbærblad
  • 4 stk. einebær
  • 5 stk. hel nellik
  • 1 ts karve
  • 5 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 5 ss eddik, 7 %
  • 0,5 ts sukker
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Alt blir bedre med

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB12 30.05.2024 12:09:10