Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surkål med bacon

Surkål med bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 750 g hodekål
  • 200 g bacon i små biter
  • 1 stk. løk
  • 5 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 stk. laurbærblad
  • 4 stk. einebær
  • 5 stk. hel nellik
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts sukker
  • 5 ss eddik, 7 %
  • 1 ts karve
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Baconet er med på å fornye retten med sin salte og røkte smak.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 750 g hodekål
  • 200 g bacon i små biter
  • 1 stk. løk
  • 5 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 stk. laurbærblad
  • 4 stk. einebær
  • 5 stk. hel nellik
  • 1,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts sukker
  • 5 ss eddik, 7 %
  • 1 ts karve

Slik gjør du

  1. Snitt kålen i fine strimler. Stek baconbitene i varm panne og legg dem i en kasserolle sammen med kålen.
  2. Tilsett strimlet løk, laurbærblad, einerbær, nellik og karve.
  3. Hell på buljong. La det trekke på svak varme i 45 minutter - 1 time.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Alt blir bedre med

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB15 28.09.2023 10:09:50