Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lompe med reinsdyrtunge

Lompe med reinsdyrtunge

Ingredienser

porsjoner

2 mini-lefser per porsjon

  • 1 stk. røkt eller urøkt reinsdyrtunge
  • 1 stk. sjalottløk
  • 4 stk. einebær
  • 1 ss smør
  • 1 ts honning
  • 1 ts saft av sitron
  • 2 stk. lompe
  • 0,5 stk. syrlig eple
  • 4 kvister frisk timian
  • 2 ss crème fraîche orginal, 35 %
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tunga er en spennende og smaksrik del av reinsdyret som ikke må glemmes. Kjøttet er myk, fettrikt og eksotisk. Toppet med syrlig eple og creme fraiche, er dette en munnfull med smak av norsk natur!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

2 mini-lefser per porsjon

  • 1 stk. røkt eller urøkt reinsdyrtunge
  • 1 stk. sjalottløk
  • 4 stk. einebær
  • 1 ss smør
  • 1 ts honning
  • 1 ts saft av sitron
  • 2 stk. lompe
  • 0,5 stk. syrlig eple
  • 4 kvister frisk timian
  • 2 ss crème fraîche orginal, 35 %

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!

Topp med frisk timian og kvernet pepper. 

Lompe med reinsdyrtunge

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 16.05.2024 22:58:39