Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttboller hoisin

Kjøttboller hoisin

Ingredienser

porsjoner
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. rød chili
  • 400 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 100 g hoisinsaus
  • 1,5 ss sesamfrø

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Krydrede kjøttboller er en hit på tapasbordet, enten du serverer det som juletapas eller som en smårett på koldtbordet. Her har vi laget tapasboller med en sticky og søt vri, nemlig med hoisinglaze. En skikkelig smaksbombe!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. rød chili
  • 400 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 100 g hoisinsaus
  • 1,5 ss sesamfrø

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bland gjerne inn brødsmuler i kjøttdeigen. Det er både for å drøye, men også for å holde på fuktigheten og gjøre bollene saftigere. 

Bruker du en tykk hoisinsaus bør den spes ut med litt vann, så ikke blandingen blir for seig og tykk.

Lyst til å prøve andre tapaskjøttboller? Skjekk ut oppskrift på kjøttboller teriyaki, medister albondigas eller lammekjøttboller med granatepleglaze.

Kjøttboller hoisin

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB11 22.03.2025 11:07:09