Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tapasboller

Tapasboller

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • ca. 100 g chorizopølse
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 2 ss nøytral olje til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kjøttboller med spekemat - det er godt! Kjøttbollene kan brukes som en del av et større tapasbord, eller du kan lage dem som en selvstendig rett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • ca. 100 g chorizopølse
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 2 ss nøytral olje til steking

Slik gjør du

  1. Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizo i små biter.
  2. Bland chorizo og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann.
  3. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune. La de ettersteke på svak varme i ca. 10 minutter til de blir gjennomstekt.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Julebord med venninnegjengen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 17.04.2024 04:50:20