Irish stew Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Enkel Tid Over 60 min Dette er en klassisk og verdensberømt lammerett fra Irland. Irish stew finnes i ulike varianter. I noen oppskrifter er grønnsakene most, i andre ikke. Grønnsakssortene kan også variere. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 11⁄2 kg lammebog i skiver 1 stk hodekål 8 stk potet 1 stk sellerirot 2 stk gulrot 4 stk løk 6 dl vann 11⁄2 ts salt 1 stk laurbærblad 1 ts pepper 2 ss finhakket bladpersille Slik gjør du Rens kålen og skjær 3-5 cm store stykker. Dersom bogskivene er store, deler du dem i to. Skrell poteter, knollselleri og gulrot og skjær dem i tykke skiver. Skrell og del løken i fire. Ha kjøtt og grønnsaker over i en gryte, hell på vann og kok opp. Fjern skummet og ha i laurbærbladet og litt salt. La det småkoke i minst én time. Smak til med salt og pepper. Dryss litt hakket persille over hver porsjon før servering i dype skåler. Server gjerne flatbrød eller brød til. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.