Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Indrefilet av lam med gremolata

Ingredienser

Del

Indrefilet av lam med gremolata

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Er du heldig og har kommet over indrefilet av lam så sitter du på en liten gullgruve. Indrefilet av lam er en liten, men utrolig god råvare. Lag en forrett servert med gremolata neste gang du får tilgang på denne eksklusive råvaren. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en panne og krydre indrefiletene med salt og pepper. 
  2. Stek indrefiletene i noen minutter på hver side. Den skal fortsatt være litt myk når du kjenner på kjøttet. La kjøttet hvile. 
  3. Finhakk persille og ha over i en bolle.
  4. Skyll sitronen og rens hvitløken. Riv sitronskall og hvitløk over i bollen. Bland alt godt sammen. 
  5. Skjær indrefiletene i skiver og legg opp på et fat med gremolata og resten av stekefettet.

Se egen oppskrift på hvordan du lager gremolata

Indrefilet av lam med gremolata

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 23.03.2023 09:36:12