1. Legg hvite bønner i vann ca. 10 timer før du skal koke dem. Kok opp nytt vann og ha i bønner. La dem småkoke til de er møre, ca. 1 time.
Du får også kjøpt hermetiske kokte bønner på butikken. Bruker du disse bør de skylles før bruk.
2. Krydre lammebiffer med salt og pepper. Brun dem godt på begge sider i en stekepanne med smør, og legg dem over i en ildfast form. Stikk inn et steketermometer og stek dem i ovn på 125 °C til temperaturen viser 60-65 °C for medium stekt lammebiff eller 70 °C for medium pluss. La biffene hvile i ti minutter.
3. Ha bladpersille i kokende vann med litt salt i ca. 30 sekunder. Avkjøl i iskaldt vann. Kjør bladpersille, hvitløk, mynte, kapers, ansjos og sennep i en foodprosessor til en grov masse. Skru ned hastigheten, og spe med olje. Vend inn revet parmesan og smak til med salt og pepper.
4. Lag et lite kryss på toppen av cherrytomatene med en skarp kniv. Legg dem i kokende vann i 10 sekunder, og ha dem i iskaldt vann. Ta forsiktig av skallet og legg dem på et kjøkkenpapir.
5. Skrell nederste del av asparges. Kok dem i lettsaltet vann i 3 minutter, eller til de er knapt møre.
Server saftige lammebiffer med hvite bønner, cherrytomater, asparges og Salsa verde.