Lagre

Ingredienser

  • 3 båter hvitløk
  • skall fra 1 stk. sitron
  • 1 bunt bladpersille
Del

Gremolata

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gremolata er tradisjonet dryss over ossobuco, men også et ypperlig tilbehør til kjøtt og fisk. Prøv den for eksempel til lammestek, lammeribbe eller porchetta.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 3 båter hvitløk
  • skall fra 1 stk. sitron
  • 1 bunt bladpersille

Slik gjør du

  1. Rens og riv hvitløksbåter.
  2. Vask sitronen og riv skallet. 
  3. Finhakk persille.

Bland sammen, og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant