Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Gremolata

Ingredienser

  • 3 båter hvitløk
  • skall fra 1 stk. sitron
  • 1 bunt bladpersille
Del

Gremolata

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gremolata er tradisjonet dryss over ossobuco, men også et ypperlig tilbehør til kjøtt og fisk. Prøv den for eksempel til lammestek, lammeribbe eller porchetta.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 båter hvitløk
  • skall fra 1 stk. sitron
  • 1 bunt bladpersille

Slik gjør du

  1. Rens og riv hvitløksbåter.
  2. Vask sitronen og riv skallet. 
  3. Finhakk persille.

Bland sammen, og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 09.02.2023 10:31:09