1. Legg gelatinplatene i kaldt vann 5 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i ½ dl kokende vann. Avkjøl.
2. Skill eggene. Pisk eggeplommer med halvparten av sukkeret til eggedosis. Pisk hviten stiv med resten av sukkeret. Stivpisk kremfløten.
3. Bland limesaft og champagne i eggedosisen. Vend inn eggehvite og krem.
4. Ha i gelatinen og bland forsiktig sammen med en slikkepott. La bollen stå kjølig i 15 minutter. Rør forsiktig om av og til for å unngå at gelatinen legger seg i bunnen.
5. Hell moussen i en sprøytepose og fordel den i porsjonsglass. La desserten stå kjølig til den skal serveres.
Pynt med limeskall og server gjerne med kransekakestenger til.
Tips: Dypp kanten på glassene i litt eggehvite og deretter i en blanding av revet limeskall og sukker for å få den dekorative pyntekanten.