Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Champagnemousse

Champagnemousse

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. gelatinplater
  • 4 stk. egg
  • 200 g sukker
  • 1,5 dl kremfløte
  • saft av 2 stk. lime /-jus
  • 1,5 dl champagne eller annen musserende vin

Pynt:

  • finrevet skall av 2 stk. lime
  • 2 ss sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Syrlig, søt, luftig og lekker - champagnemousse er den perfekte dessert når noe skal feires.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. gelatinplater
  • 4 stk. egg
  • 200 g sukker
  • 1,5 dl kremfløte
  • saft av 2 stk. lime /-jus
  • 1,5 dl champagne eller annen musserende vin

Pynt:

  • finrevet skall av 2 stk. lime
  • 2 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: Dypp kanten på glassene i litt eggehvite og deretter i en blanding av revet limeskall og sukker for å få en dekorativ pyntekanten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 23.07.2024 12:32:09