Ingredienser

  • 300 g
  • 2,5 stk. gelatinplater
  • 6 dl kremfløte
  • 2 stk. romtempererte egg
Del

Hvit sjokolademousse

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sjokolademousse er alltid populært til dessert! Her er en enkel og god hvit sjokolademousse - supergodt servert sammen med friske bær. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 300 g
  • 2,5 stk. gelatinplater
  • 6 dl kremfløte
  • 2 stk. romtempererte egg

Slik gjør du

  1. Knekk sjokolade i biter, eller finhakk den. Ha den i en skål/bolle og smelt sjokoladen over vannbad. 
  2. Legg gelatin i bløt i 5 minutter. 
  3. Pisk kremfløte til en myk og lett krem. 
  4. Når sjokoladen har smeltet, klem ut vannet av gelatinen og smelt den i sjokoladen. 
  5. Rør inn romtempererte egg.
  6. Vend forsiktig den piskede kremen inn i sjokoladen (pass på at ikke sjokoladen er for varm, da kan kremen sprekke). 
  7. Fordel kremen i små porsjonsskåler eller ha den i en stor serveringsskål. 

Pynt med friske bær, revet sjokolade eller noe annet lekkert. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant