Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Spekeskinke på fat

Ingredienser

  • 600 g spekeskinke eller annen spekemat
Del

Tapas med spekeskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spekeskinke er enkel mat å servere, den er ferdig til bruk. Velg tilbehør som du synes passer og lag tapas!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g spekeskinke eller annen spekemat

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Anrett forskjellig spekemat på et fat. Beregn ca. 100 g spekemat per porsjon.

Serveres med tilbehør som forskjellige oliven, marinert hvitløk, nøtter og ost i skåler. 

Småretter som passer godt til tapas er: Spansk omelett, stekt pølse, fylte sjampinjonger, agurk med mynte og chili og poteter i tomatsaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 01.02.2023 07:08:44