Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spekeskinke på fat

Tapas med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g spekeskinke eller annen spekemat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spekeskinke er enkel mat å servere, den er ferdig til bruk. Velg tilbehør som du synes passer og lag tapas!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g spekeskinke eller annen spekemat

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Anrett forskjellig spekemat på et fat. Beregn ca. 100 g spekemat per porsjon.

Serveres med tilbehør som forskjellige oliven, marinert hvitløk, nøtter og ost i skåler. 

Småretter som passer godt til tapas er: Spansk omelett, stekt pølse, fylte sjampinjonger, agurk med mynte og chili og poteter i tomatsaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 26.05.2024 23:18:54