Ingredienser

  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. polkabete
  • 2 stk. gulrot
  • 10 stk. cherrytomat
  • 1 ss hakket frisk persille
  • 4 skiver grovt rugbrød i små staver

Dressing:

  • Saften av 0,5 stk. sitron
  • 2 ts revet sitronskall
  • 1 ts honning
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt
Del

Brødsalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En deilig høstinspirert brødsalat med beter og rugbrød. Server til lunsj eller som tilbehør til middagen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. polkabete
  • 2 stk. gulrot
  • 10 stk. cherrytomat
  • 1 ss hakket frisk persille
  • 4 skiver grovt rugbrød i små staver

Dressing:

  • Saften av 0,5 stk. sitron
  • 2 ts revet sitronskall
  • 1 ts honning
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Vask alle grønnsakene. Skrell betene og gulrøttene, og skjær dem i tynne skiver.
  2. Del tomatene i to. Finhakk litt fersk persille.
  3. Del rugbrød i små staver.
  4. Miks sammen dressing i en liten bolle.
  5. Ha alle grønnsakene og brød i en stor bolle og vend inn dressing.
  6. Smak til brødsalaten med salt og pepper.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant