Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ertesuppe

Brødsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 120 g gammelt brød uten skorpe, kuttet i terninger
  • 1 stk. grovhakket løk
  • 2 ss smør
  • 8 dl kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsakbuljong
  • 400 g frosne erter
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med erter og tørt brød kan du trylle frem en deilig suppe.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 120 g gammelt brød uten skorpe, kuttet i terninger
  • 1 stk. grovhakket løk
  • 2 ss smør
  • 8 dl kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsakbuljong
  • 400 g frosne erter
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du bruke grønnsaksbuljong, og erstatte smør med kokosolje eller andre plantebaserte alternativer. 

Server brødsuppe toppet med brødkrutonger og en skvett olivenolje.        

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 7 smarte måter å bruke opp brødet ditt på

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 22.06.2024 12:02:08