Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ertesuppe

Brødsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 120 g gammelt brød uten skorpe, kuttet i terninger
  • 1 stk. grovhakket løk
  • 2 ss smør
  • 8 dl kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsakbuljong
  • 400 g frosne erter
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med erter og tørt brød kan du trylle frem en deilig suppe.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 120 g gammelt brød uten skorpe, kuttet i terninger
  • 1 stk. grovhakket løk
  • 2 ss smør
  • 8 dl kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsakbuljong
  • 400 g frosne erter
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du bruke grønnsaksbuljong, og erstatte smør med kokosolje eller andre plantebaserte alternativer. 

Server brødsuppe toppet med brødkrutonger og en skvett olivenolje.        

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: 7 smarte måter å bruke opp brødet ditt på

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB15 01.12.2023 21:12:12