Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Samarbeid/kakekurs med konditor Hege Andersen Høgstø

Rosa fromasjkake med makroner

Ingredienser

12  porsjoner

Mandelbunn:

  • 2 stk. eggehvite
  • 125 g melis
  • 125 g mandler
  • 500 g jordbær

Jordbær- og vaniljefromasj:

  • 6 stk. gelatinplater
  • 2 dl helmelk
  • 2 dl kremfløte
  • finrevet skall av 1 stk. sitron
  • 0,5 stk. vaniljestang
  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 dl sukker
  • 4 dl kremfløte til pisking

Hvit sjokoladeglasur:

  • 3 stk. gelatinplater
  • 1,5 dl helmelk
  • 37 g glukose
  • 375 g hvit sjokolade
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 550 kcal
Fett 36 g
Protein 10 g
Karbohydrater 44 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Søt, rosa og feminin – kaken som garantert vil pryde et hvert kakebord enten det er til konfirmanten, dåpsbarnet eller bursdagfesten!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

12  porsjoner

Mandelbunn:

  • 2 stk. eggehvite
  • 125 g melis
  • 125 g mandler
  • 500 g jordbær

Jordbær- og vaniljefromasj:

  • 6 stk. gelatinplater
  • 2 dl helmelk
  • 2 dl kremfløte
  • finrevet skall av 1 stk. sitron
  • 0,5 stk. vaniljestang
  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 dl sukker
  • 4 dl kremfløte til pisking

Hvit sjokoladeglasur:

  • 3 stk. gelatinplater
  • 1,5 dl helmelk
  • 37 g glukose
  • 375 g hvit sjokolade
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 550 kcal
Fett 36 g
Protein 10 g
Karbohydrater 44 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB11 15.03.2025 12:40:16