Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Fløyelsmyk blomkålpuré laget med smør og fløte. Denne varianten tar det hele et hakk videre med bakt hvitløk, som gir en ekstra smakfull twist. Perfekt til både fisk og kjøttretter.
Du kan gjerne smake til blomkålpureen med pepper, men ønsker du å beholde den helt hvit og fri for prikker, kan du heller tilføre pepper på de andre ingrediensene du serverer ved siden av.
Glad i blomkål? Prøv retten vår med bakt blomkål med blomkålpuré og mandler.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.