Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Apfelstrudel

Apfelstrudel

Ingredienser

porsjoner
  • 750 g syrlig eple
  • 1,5 ss malt kanel
  • revet skall av 1 stk. sitron
  • 100 g sukker
  • 75 g rosiner
  • 100 g smør
  • 50 g griljermel
  • 6 stk. store ark filodeig
  • 1 ss melis til pynt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Apfelstrudel er tyskernes favoritteplekake! En deilig rull med sesongens epler og myke rosiner tilsmakt kanel.  En perfekt avslutning på menyen til oktoberfesten.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 750 g syrlig eple
  • 1,5 ss malt kanel
  • revet skall av 1 stk. sitron
  • 100 g sukker
  • 75 g rosiner
  • 100 g smør
  • 50 g griljermel
  • 6 stk. store ark filodeig
  • 1 ss melis til pynt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne kaken med vispet krem, vaniljeis eller vaniljesaus.

Vil du heller ha en eplekake på norsk? Da kan vi anbefale eplekake i langpanne.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB11 30.05.2024 11:44:34