Stekt skrei med spinat og sukkererter

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g skreifilet med skinn
  • 2 ss salt
  • 800 g potet
  • 2 ss margarin
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,5 stk. sitron
  • 1 pose frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pk sukkererter
  • 1 ss ristede pinjekjerner

Slik gjør du