Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Langpannekake med gresskar

Ingredienser

1  porsjoner

Du får ca. 24 kakestykker av langpannekaken.

  • 4 stk. egg
  • 4 dl gresskarpuré
  • 1,5 dl nøytral olje
  • 400 g sukker
  • 225 g hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts malt nellik
  • 0,25 ts malt muskat

Glasur:

  • 200 g melis
  • 200 g smør
  • 125 g kremost naturell
  • 2 ss grovhakkede gresskarkjerner til pynt
  • 2 ss lønnesirup til pynt (kan sløyfes)
Del

Langpannekake med gresskar

(4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En saftig og superenkel gresskarkake i langpanne! Perfekt å lage om du har gresskarkjøtt til overs etter å ha skåret ut Halloweengresskar. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Du får ca. 24 kakestykker av langpannekaken.

  • 4 stk. egg
  • 4 dl gresskarpuré
  • 1,5 dl nøytral olje
  • 400 g sukker
  • 225 g hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 0,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,25 ts malt nellik
  • 0,25 ts malt muskat

Glasur:

  • 200 g melis
  • 200 g smør
  • 125 g kremost naturell
  • 2 ss grovhakkede gresskarkjerner til pynt
  • 2 ss lønnesirup til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 24.03.2023 11:13:05