Pytt i panne med pinnekjøtt

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Pytt i panne er en perfekt måte å bruke opp rester på. Her kan du bruke stort sett alt av kjøttrester og grønnsaksrester. Perfekt som lunsj eller i matpakka.  

Ingredienser

  • 400 g kokt pinnekjøtt
  • 1 stk løk
  • 1 stk gulrot
  • 2 båt hvitløk
  • 1 stk paprika
  • 12 stk purre
  • 100 g ferdigkokte poteter
  • 2 ss rapsolje
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 4 stk egg

Slik gjør du

  1. Plukk pinnekjøttet i mindre biter og sett til side.
  2. Skrell løk og gulrot, kutt dem i skiver. Skrell og kutt hvitløken i små biter. Paprika deles i større terninger. Vask purreløk godt, kutt i skiver. Alt dette legges i en skål.
  3. Del potetene i terninger, er potetene små er det bare og dele de på to.
  4. Sett en stekepanne på middels varme, fres grønnsakene og potetene sammen med olje til de har fått en fin farge. Tilsett kjøttet på slutten og fres videre i noen minutter til kjøttet har blitt varmt.
  5. Smak til med salt og pepper. 
  6. Stek speilegg, og server ett speilegg til hver porsjon.
     
    Her er det bare og bruke fantasien, stort sett alt av grønnsaker er godt i en pytt i panne. Man kan også ha fløte i den på slutten så den blir kremet.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.