Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pytt i panne med pinnekjøtt

Pytt i panne med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. paprika
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. purre
  • 100 g kokte poteter
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. egg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pytt i panne er en perfekt måte å bruke opp rester på. Her kan du bruke stort sett alt av kjøttrester og grønnsaksrester. Perfekt som lunsj eller i matpakka.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. paprika
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. purre
  • 100 g kokte poteter
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. egg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Her er det bare og bruke fantasien, stort sett alt av grønnsaker er godt i en pytt i panne. Man kan også ha fløte i den på slutten så den blir kremet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 25.05.2024 08:01:41