Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pytt i panne med pinnekjøtt

Pytt i panne med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. paprika
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. purre
  • 100 g kokte poteter
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 635 kcal
Fett 48 g
Protein 39 g
Karbohydrater 10 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pytt i panne er en perfekt måte å bruke opp rester på. Her kan du bruke stort sett alt av kjøttrester og grønnsaksrester. Perfekt som lunsj eller i matpakka.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g rester av ferdigdampet pinnekjøtt
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. paprika
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 stk. purre
  • 100 g kokte poteter
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. egg
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 635 kcal
Fett 48 g
Protein 39 g
Karbohydrater 10 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Her er det bare og bruke fantasien, stort sett alt av grønnsaker er godt i en pytt i panne. Man kan også ha fløte i den på slutten så den blir kremet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11738, server:MP-PRD-WEB15 05.10.2024 12:37:06