Ingredienser

  • 400 g kokt pinnekjøtt
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. paprika
  • 0,5 stk. purre
  • 100 g kokte poteter
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. egg
Del

Pytt i panne med pinnekjøtt

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pytt i panne er en perfekt måte å bruke opp rester på. Her kan du bruke stort sett alt av kjøttrester og grønnsaksrester. Perfekt som lunsj eller i matpakka.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kokt pinnekjøtt
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. gulrot
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. paprika
  • 0,5 stk. purre
  • 100 g kokte poteter
  • 2 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 stk. egg

Slik gjør du

  1. Plukk pinnekjøttet i mindre biter.
  2. Skrell løk og gulrot, og kutt dem i skiver. Skrell og kutt hvitløken i små biter. Paprika deles i større terninger. Vask purreløk godt, kutt i skiver. Alt dette legges i en skål.
  3. Del potetene i terninger, er potetene små er det bare og dele de på to.
  4. Sett en stekepanne på middels varme, fres grønnsakene og potetene sammen med olje til de har fått en fin farge. Tilsett kjøttet på slutten og fres videre i noen minutter til kjøttet har blitt varmt.
  5. Smak til med salt og pepper. 
  6. Stek speilegg, og server ett speilegg til hver porsjon.
     
    Her er det bare og bruke fantasien, stort sett alt av grønnsaker er godt i en pytt i panne. Man kan også ha fløte i den på slutten så den blir kremet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant