Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med kylling og krepsehaler 1.jpg

Pasta med kylling og krepsehaler

Ingredienser

porsjoner

  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovmalt pepper

  • 1 pk (400 g) fersk tagliatelle , fullkorn
  • 30 g revet parmesan
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta er god mat når man har det travelt. Her har du en spennende variant med kylling og krepsehaler. Deilig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovmalt pepper

  • 1 pk (400 g) fersk tagliatelle , fullkorn
  • 30 g revet parmesan

Slik gjør du

Du trenger: Kyllingfilet, olje, vårløk, krepsehaler, matfløte, parmesan, pasta, salt og pepper.

  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  1. Skjær kyllingfilet i strimler. Brun strimlene i flere omganger på høy varme i en stekepanne med olje.
  2. Ha kyllingen tilbake i stekepannen. Hell på fløte og la det koke i 2 minutter.

  1. Dryss over krepsehaler og vårløk, la det bli gjennomvarmt og smak til med salt og pepper. 

Server retten med pasta og et dryss med parmesan på toppen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB15 29.02.2024 17:06:42