Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med kylling og krepsehaler 1.jpg

Pasta med kylling og krepsehaler

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk (400 g) fersk tagliatelle , fullkorn
  • 3 stk. kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta er god mat når man har det travelt. Her har du en spennende variant med kylling og krepsehaler. Deilig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk (400 g) fersk tagliatelle , fullkorn
  • 3 stk. kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver

Slik gjør du

Pasta med kylling og krepsehaler 2.jpg

Du trenger: Kyllingfilet, olje, vårløk, krepsehaler, matfløte, parmesan, pasta, salt og pepper.

trinn du kan merke av
Pasta med kylling og krepsehaler 3a.jpg
Pasta med kylling og krepsehaler 3b.jpg

Pasta med kylling og krepsehaler 4.jpg

Server retten med pasta og et dryss med parmesan på toppen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 18.07.2024 13:51:10