Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pasta med kylling og krepsehaler 1.jpg

Ingredienser

  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovmalt pepper

  • 1 pk (400 g) fersk tagliatelle , fullkorn
  • 30 g revet parmesan
Del

Pasta med kylling og krepsehaler

(3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pasta er god mat når man har det travelt. Her har du en spennende variant med kylling og krepsehaler. Deilig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 dl matfløte
  • 1 boks krepsehaler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovmalt pepper

  • 1 pk (400 g) fersk tagliatelle , fullkorn
  • 30 g revet parmesan

Slik gjør du

Du trenger: Kyllingfilet, olje, vårløk, krepsehaler, matfløte, parmesan, pasta, salt og pepper.
  1. Kok pasta som anvist på pakken.

  1. Skjær kyllingfilet i strimler. Brun strimlene i flere omganger på høy varme i en stekepanne med olje.
  2. Ha kyllingen tilbake i stekepannen. Hell på fløte og la det koke i 2 minutter.

  1. Dryss over krepsehaler og vårløk, la det bli gjennomvarmt og smak til med salt og pepper. 

Server retten med pasta og et dryss med parmesan på toppen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 03.02.2023 18:39:01