Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pizzasnurrer

Pizzasnurrer

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 20 pizzasnurrer. Oppskriften kan gjerne dobles (det er ikke nødvendig å doble gjærmengden).

Deig:

  • 25 g gjær
  • 4 dl fingervarmt vann
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • ca. 10 dl hvetemel

Pizzasaus:

  • 4 ss tomatpuré
  • 2 ss vann
  • 1 ts sukker
  • ca. 1 ts tørket oregano (pizzakrydder)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Fyll:

  • 150 g strimlet kokt skinke
  • 1 ts tørket oregano
  • 4 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2816 kcal
Fett 80 g
Protein 148 g
Karbohydrater 338 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (23)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Når du ruller pizzaen sammen som en rullekake og skjærer rullen i biter, får du pizzasnurrer. De smaker kjempegodt når de er ferske, og er supre å fryse ned og ha til en dag du skal på tur!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 20 pizzasnurrer. Oppskriften kan gjerne dobles (det er ikke nødvendig å doble gjærmengden).

Deig:

  • 25 g gjær
  • 4 dl fingervarmt vann
  • 2 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • ca. 10 dl hvetemel

Pizzasaus:

  • 4 ss tomatpuré
  • 2 ss vann
  • 1 ts sukker
  • ca. 1 ts tørket oregano (pizzakrydder)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Fyll:

  • 150 g strimlet kokt skinke
  • 1 ts tørket oregano
  • 4 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2816 kcal
Fett 80 g
Protein 148 g
Karbohydrater 338 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Varier fyllet med paprikabiter, stekt kjøttdeig og andre ting du liker på pizza! Snurrene kan godt fryses. Ta dem opp noen timer før de skal spises, og gi dem et lite opphold i varm stekeovn for å lune dem. Pizzasnurrene er utmerket piknik-mat. Ta dem med frosne. De tiner raskt, og kan varmes på bålet.
pizzadeig

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB12 03.11.2024 10:26:24