Ingredienser

  • 4 dl hvetemel
  • 2 dl grovbakstmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt

  • 2 dl matfløte
  • 4 stk. egg
  • 0,5 dl olje

  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss olje
  • 2 ss hakkede friske urter
  • 5 skiver røkt kalkunpålegg
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 ss olje
Del

Pizzamuffins

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pizzamuffins er en enkel smårett som passer godt som matpakke, turmat eller som en del av et større måltid. De kan også fryses, og tas opp igjen etter behov.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 dl hvetemel
  • 2 dl grovbakstmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt

  • 2 dl matfløte
  • 4 stk. egg
  • 0,5 dl olje

  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss olje
  • 2 ss hakkede friske urter
  • 5 skiver røkt kalkunpålegg
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 ss olje

Slik gjør du

  1. Bland sammen hvetemel, grovbakstmel, bakepulver og salt.
  2. Visp sammen fløte, egg og olje.
  3. Bland det våte og det tørre sammen.
  4. Ha olje i en varm stekepanne og fres rødløk til den er blank. Dryss over urter og avkjøl.
  5. Bland inn røkt kalkunpålegg i små biter og revet parmesan. Ha så alt over i deigen og bland godt.
  6. Smør 12 muffinsformer med litt olje og fyll formene.Stek i 20-25 minutter ved 200°C.

Server med bløt kremost.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant