Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pizzamuffins

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 dl hvetemel
  • 2 dl grovbakstmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt

  • 2 dl matfløte
  • 4 stk. egg
  • 0,5 dl olje

  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss olje
  • 2 ss hakkede friske urter
  • 5 skiver røkt kalkunpålegg
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 ss olje
Del

Pizzamuffins

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pizzamuffins er en enkel smårett som passer godt som matpakke, turmat eller som en del av et større måltid. De kan også fryses, og tas opp igjen etter behov.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 dl hvetemel
  • 2 dl grovbakstmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt

  • 2 dl matfløte
  • 4 stk. egg
  • 0,5 dl olje

  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss olje
  • 2 ss hakkede friske urter
  • 5 skiver røkt kalkunpålegg
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 ss olje

Slik gjør du

  1. Bland sammen hvetemel, grovbakstmel, bakepulver og salt.
  2. Visp sammen fløte, egg og olje.
  3. Bland det våte og det tørre sammen.
  4. Ha olje i en varm stekepanne og fres rødløk til den er blank. Dryss over urter og avkjøl.
  5. Bland inn røkt kalkunpålegg i små biter og revet parmesan. Ha så alt over i deigen og bland godt.
  6. Smør 12 muffinsformer med litt olje og fyll formene.Stek i 20-25 minutter ved 200°C.

Server med bløt kremost.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB12 02.12.2022 23:30:28