Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • ca. 3 ss revet hvitost eller annen ost etter eget ønske
  • 0,5 ss smør til steking

Tomatsalsa:

  • 1 stk. tomat
  • ca. 1 dl hakket agurk
  • 1 ss virgin olivenolje
  • ca. 0,5 ts vineddik eller epleeddik
  • ca. 0,5 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • ca. 2 ss hakket frisk basilikum
  • 2 ss spirer
Del

Omelett med ost og tomatsalsa

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vil du ha forslag til en rett som kan lages ferdig på 1 minutt? Svaret er omelett. Her servert med en frisk og fargerik tomatsalsa. Passer perfekt i matpakken, og er like god kald som varm. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • ca. 3 ss revet hvitost eller annen ost etter eget ønske
  • 0,5 ss smør til steking

Tomatsalsa:

  • 1 stk. tomat
  • ca. 1 dl hakket agurk
  • 1 ss virgin olivenolje
  • ca. 0,5 ts vineddik eller epleeddik
  • ca. 0,5 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • ca. 2 ss hakket frisk basilikum
  • 2 ss spirer

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og vann.
  2. Hell røren i en liten stekepanne. Pannen må være så varm at en smørklatt freser når den slippes i. Trekk røren inn mot midten, slik at massen på toppen flyter ut til sidene.
  3. Legg på revet ost og brett den ene halvdelen over på den andre. Hvelv omeletten over på tallerken, slik at undersiden kommer opp.
  4. Del tomat, ta ut frøene og skjær tomatkjøttet i terninger. Skjær agurk i terninger. Bland tomat og agurk og hell over olje og eddik. Smak til med sukker, salt og pepper, og bland inn basilikum. 

Server omelett med tomatsalsa og spirer. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant