Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeburger med agurksalat og avokado

Lammeburger med agurksalat og avokado

Ingredienser

porsjoner

Lammeburgere:

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 4 stk. reddik
  • 2 ts sukker
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 2 stk. avokado
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 1 pk bønnespirer
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hamburgere finnes i utallige varianter, og lages av all slags kjøtt. Med lammekjøttdeig har du et godt utgangspunkt for å lage saftige, deilige lammeburgere, her med følge av med avokado og syltede grønnsaker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Lammeburgere:

Agurksalat:

  • 1 stk. agurk
  • 4 stk. reddik
  • 2 ts sukker
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 2 stk. avokado
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 1 pk bønnespirer

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Må hamburger gjennomstekes? Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 22.05.2024 22:06:03