Ingredienser

  • 4 skiver spekeskinke
  • 2 stk. pitabrød
  • 50 g blåmuggost gjerne Gorgonzola
  • 50 g ruccula
  • 4 blader frisk salvie
  • 2 ss ekstra virgin olivenolje
Del

Godbit med spekeskinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Når du har lyst på et enkelt, men velsmakende måltid er dette tingen. Spekeskinke og gorgonzola i pitabrød. Raskt, enkelt og godt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 skiver spekeskinke
  • 2 stk. pitabrød
  • 50 g blåmuggost gjerne Gorgonzola
  • 50 g ruccula
  • 4 blader frisk salvie
  • 2 ss ekstra virgin olivenolje

Slik gjør du

  1. Varm pitabrødet etter anvisningen på pakken. Lag et stort snitt i dem.
  2. Fyll pitabrødene med spekeskinke, gorgonzola, ruccula og salvie.
  3. Drypp over litt olivenolje rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant