Karbonade med grønnsakstuing

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Veien til ett annet menneskes hjerte kan så absolutt være kort ved hjelp av en lettlaget middag med karbonader. Riktig så godt er det når man har grønnsaksstuing og poteter til.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 1 pose stekepoteter à 450 g
  • 1 pose hvit saus
  • 1 pk frossen lapskausblanding à 800 g
  • 12 ts malt muskat
  • 600 g ferdigstekt karbonade
  • 2 ss margarin til steking

Slik gjør du

  1. Tilbered potetene etter anvisning på posen.
  2. Lag sausen etter anvisning på posen, og ha i lapskausblandingen. La det småkoke i 5 minutter til stuingen begynner å tykne og grønnsakene er gjennomvarme. Smak til med revet muskatnøtt og eventuelt salt og pepper.
  3. Varm karbonader i en stekepanne eller i stekeovnen på 180 °C i ca. 10 minutter.
Hvis du har rester av ferdigkokte poter, kan du lage dine egne stekepoteter. Del dem i terninger og stek dem i en varm panne med margarin eller olje. Dryss eventuelt på det krydderet du liker.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.