1. Forvarm stekeovnen til 220 °C, og legg bakepapir på et stekebrett.
2. Vask og del søtpoteter i 5 cm tykke skiver. Legg dem på stekebrettet, og pensle med olivenolje. Krydre med salt og pepper. Bak i stekeovnen til søtpotetene er møre, ca. 30 minutter.
Søtpotet kan også bakes på grillen i aluminiumsfolie. Baker du den dagen i forveien, går det raskt å varme den, og du har ferdig middag på 1-2-3!
3. Del cherrytomater i to, og agurk i terninger. Bland med smuldret fetaost.
4. Bland rømme og hakkede urter. Smak til med salt og pepper.
5. Brun kjøttdeig i olje på sterk varme i to omganger. Krydre med salt og pepper. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepannen og hold den varm til servering.
Server søtpotetskivene med kjøttdeig og salat, og topp med dressing og skiver av jalapeños.