Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gresskarsuppe med egg

Gresskarsuppe med egg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 600 g gresskar i biter
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 0,5 ts pepper
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ts redusert balsamicoeddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god og enkel gresskarsuppe er perfekt å servere til Halloween-selskapet! Dander suppen med et kokt spøkelses-egg, for en ekstra «skummel» effekt. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 600 g gresskar i biter
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 0,5 ts pepper
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ts redusert balsamicoeddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Smakstips: Hvis du ønsker en litt mer spicy suppe kan du tilsette litt chili, spisskummen og ingefær.

Ønsker du et helt vegansk måltid, kan du servere gresskarsuppe uten egg. Bruk heller et par skjeer plantebasert creme fraice, og et par pepperkorn, og lag skumle øyne på toppen av suppen!

Server suppen med kokte spøkelses-egg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 26.04.2024 06:42:53