Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gresskarsuppe med egg

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 600 g gresskar i biter
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss olje
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 0,5 ts pepper
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ts redusert balsamicoeddik
Del

Gresskarsuppe med egg

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god og enkel gresskarsuppe er perfekt å servere til Halloween-selskapet! Dander suppen med et kokt spøkelses-egg, for en ekstra «skummel» effekt. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 600 g gresskar i biter
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss olje
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 0,5 ts pepper
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ts redusert balsamicoeddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Smakstips: Hvis du ønsker en litt mer spicy suppe kan du tilsette litt chili, spisskummen og ingefær.

Server suppen med kokte spøkelses-egg.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 22.03.2023 00:51:45