Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eplesnitter

Eplesnitter

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 16 stk

  • 100 g smør
  • 200 g hvetemel
  • 500 g marsipan
  • 2 stk. egg

Fyll:

  • ca. 8 stk. eple
  • 1 flaske eplemost (à 0,33 l)
  • 150 g sukker

Pynt:

  • 100 g mandler
  • 150 g sukker
  • 3 dl kremfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne kakebunnen har vi bakt med marsipan for at den skal bli ekstra saftig og god på smak. Sammen med syrlige epler, pisket krem og søt krokan blir det en perfekt liten søtsak til kaffen. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 16 stk

  • 100 g smør
  • 200 g hvetemel
  • 500 g marsipan
  • 2 stk. egg

Fyll:

  • ca. 8 stk. eple
  • 1 flaske eplemost (à 0,33 l)
  • 150 g sukker

Pynt:

  • 100 g mandler
  • 150 g sukker
  • 3 dl kremfløte

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 04:25:15