Eggeblomster Kategori Familien Vanskelighetsgrad Middels Tid Under 20 min Det er umulig ikke å bli glad når du får søte eggeblomster på tallerkenen. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 1 ss nøytral olje 4 ringer paprika , gjerne i ulike farger 4 stk egg 4 stilker frisk oregano , erteskudd eller basilikum Slik gjør du Varm en stekepanne med slippbelegg på middels varme og ha i olje. Legg paprika i stekepannen og la dem steke i to minutter, til paprikaen mykner litt. Knekk egg og fordel mellom to glass - plommen i det ene og hviten i det andre. Hell ca. en halv til en hel hvite i hver paprikaring (avhengig av størrelsen). Gjenta prosessen. Oppbevar alle eggeplommene i hvert sitt glass, mens du lar hvitene sette seg i paprikablomstene. Når hviten er nesten fast kan du sette på eggeplommene midt i paprikablomsten og la egget steke ferdig. Pynt med oregano eller andre urter. Vil du ha eggeplommen mer gjennomstekt legger du den på tidligere i stekeprosessen. Hvis du får eggehvite til overs kan du for eksempel bruke i en eggehviteomelett. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.