Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 stk. hakket løk
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ss hakkede friske urter
  • 2 dl fetaost
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 1 ss soyasaus
  • 4 stk. rød paprika eller ulike farger
  • 1 ss nøytral olje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fylte paprika smaker ikke bare utrolig godt, men er lekkert å se på i tillegg. Server med kokt pasta eller brød ved siden av.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 stk. hakket løk
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ss hakkede friske urter
  • 2 dl fetaost
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 1 ss soyasaus
  • 4 stk. rød paprika eller ulike farger
  • 1 ss nøytral olje

Slik gjør du

  1. Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.
  2. Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.
  3. Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost.
  4. Hell litt fløte tilsatt soyasaus over hver av dem, og dryss revet ost på toppen.
  5. Sett formen i ovnen ved 200 °C, og stek i ca. 20 minutter.

Server med pasta eller brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 22.05.2024 22:12:33