Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 stk. hakket løk
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ss hakkede friske urter
  • 2 dl fetaost
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 1 ss soyasaus
  • 4 stk. rød paprika eller ulike farger
  • 1 ss olje
Del

Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

(4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fylte paprika smaker ikke bare utrolig godt, men er lekkert å se på i tillegg. Server med kokt pasta eller brød ved siden av.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 stk. hakket løk
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ss hakkede friske urter
  • 2 dl fetaost
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 1 ss soyasaus
  • 4 stk. rød paprika eller ulike farger
  • 1 ss olje

Slik gjør du

  1. Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.
  2. Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.
  3. Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost.
  4. Hell litt fløte tilsatt soyasaus over hver av dem, og dryss revet ost på toppen.
  5. Sett formen i ovnen ved 200 °C, og stek i ca. 20 minutter.

Server med pasta eller brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 30.03.2023 00:07:47