Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Raske egg med avokado

Raske egg med avokado

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ss nøytral olje
  • 1 ss vann
  • 1 skive grovt brød
  • 0,5 stk. avokado
  • 0,25 ts chilipulver
  • 0,25 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raske egg med avokado er en kjapp og smakfull frokost. Her stekes eggene med litt vann i pannen. Det gjør at eggene blir raskt ferdig. Den tynne eggehvitehinnen over plommen blir også hvit, noe gjør at de ser posjerte ut.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ss nøytral olje
  • 1 ss vann
  • 1 skive grovt brød
  • 0,5 stk. avokado
  • 0,25 ts chilipulver
  • 0,25 ts salt

Slik gjør du

  1. Ha olje i en varm panne. Knekk egg og ha i pannen. Hell i vann på siden av egget og sett på lokk. Stek/kok i ca. 2 minutter, til du får en fin hvit hinne over eggeplommen.
  2. Del avokado og ta ut steinen. Ta innmaten ut av skallet med en skje og skjær det i skiver.

 Server egget på brød sammen med avokado. Dryss over chilipulver og salt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB11 08.06.2023 23:32:20