Raske egg med avokado

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Raske egg med avokado er en kjapp og smakfull frokost. Her stekes eggene med litt vann i pannen. Det gjør at eggene blir raskt ferdig. Den tynne eggehvitehinnen over plommen blir også hvit, noe gjør at de ser posjerte ut.  

Ingredienser

  • 1 stk egg
  • 12 ss olje
  • 1 ss vann
  • 1 skive grovt brød
  • 12 stk avokado
  • 14 ts chilipulver
  • 14 ts salt

Slik gjør du

  1. Ha olje i en varm panne. Knekk egg og ha i pannen. Hell i vann på siden av egget og sett på lokk. Stek/kok i ca. 2 minutter, til du får en fin hvit hinne over eggeplommen.
  2. Del avokado og ta ut steinen. Ta innmaten ut av skallet med en skje og skjær det i skiver.

 Server egget på brød sammen med avokado. Dryss over chilipulver og salt. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.